Contacte

Disposem de varies vies de contacte, podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrónic info@ferreteriaviola.com o trucant-nos al 973 445 169.


D’altra manera, podeu omplir el següent formulari per fer-nos arribar els vostres comentaris, preguntes o suggeriments. Recordeu que els camps marcats amb un * són obligatoris.


De conformitat amb lo disposat a la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades, Ferreteria Viola S.L. informa que les dades personals facilitades a través dels formularis d’aquesta pàgina web o a través de correu electrònic, seran incorporats en un fitxer de clients i seran tractats de manera automatitzada. A través de l’enviament dels formularis existents en aquesta web, el remitent dona el seu consentiment per a ser inclòs al mencionat fitxer. La finalitat del fitxer és servir com a suport d’informació a la gestió fiscal, administrativa, comercial i contable de l’empresa. Si ho desitja, pot dirigir-se a Ferreteria Viola S.L. domiciliada al carrer Cervantes, 47 25600 de Balaguer amb la finalitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició.